[Ossm-members] artwork за sfd дикови

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jul 22 15:30:49 UTC 2007


On 7/22/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> > Е арно де. Ако не се пријави некој друг, јас ќе ги средам.
>
> Инет ќе сакаат да ги прегледаат пред да ги печатат, така што добро би било што
> поскоро да ги имаме. Така ќе има повеќе време за поправки.

Значи, закачи на http://bugs.softver.org.mk/task/233 лого на 2с.мк и
лого на Инет.
Прашај го што текст сакаат да стои таму од нив, и кои урл-а.


-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list