[Ossm-members] artwork за sfd дикови

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jul 22 15:02:48 UTC 2007


> Е арно де. Ако не се пријави некој друг, јас ќе ги средам.

Инет ќе сакаат да ги прегледаат пред да ги печатат, така што добро би било што 
поскоро да ги имаме. Така ќе има повеќе време за поправки.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list