[Ossm-members] fyi: mozilla.blog.com.mk

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Jul 24 12:53:10 UTC 2007


> http://mozilla.blog.com.mk/

има едно url таму (http://www.slobodensoftver.org.mk/flyspray/) кое не го 
прави тоа што можеби некогаш го правело.

претпоставувам дека никој го нема така линкано (ова можеше на google да се 
провери, не? нешто како linkto:?) ... така да не мора да се поправа нешто 
посебно.

Туку, што ќе правиме сега со http://mozilla.softver.org.mk/ ??


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list