[Ossm-members] fyi: mozilla.blog.com.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 24 13:00:46 UTC 2007


На вто, 2007-07-24 во 14:53 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> Туку, што ќе правиме сега со http://mozilla.softver.org.mk/ ??

Да ја мигрираме содржината (банерите и врската до firefox central) и
redirect до mozilla.blog.com.mk.

*Нема да мора да го менуваме стариот линк на сите страници.

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list