[Ossm-members] планови на sfd07

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jul 25 13:44:15 UTC 2007Некој оставил свој коментар на http://wiki.lugola.net/SFD2007 за Скопје без да 
се потпише.

Датумот за SFD се поклопува со една конференција во Пула (тие што ја следан 
nsnd групата на google знаат). Јас планирам да одам во Пула и што значи 
најверојатно нема да бидам во Скопје. Мислам дека и други луѓе го планираат 
истото.

Ова значи дека треба да се договориме и преброиме за двете работи. Ако нема 
луѓе во Скопје на 15 да го поместиме датумот ден-два претходно или потоа.

М?
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list