[Ossm-members] Dokeos платформата локализирана

Kiril Dimeski dkire at taratur.com
Wed Jul 25 10:02:20 UTC 2007


Како што се чита од насловот на поракава, dokeos платформата за онлајн
учење е преведена на македонски од страна на двајца искусни членови на
ЛугоП.
http://e-ucenje.ath.cx/dokeos/index.php 

е сега, освен на сајтот од Докеос, каде на друго место треба да го
пријавиме преводот?
И што треба да биде вклучено како инфорамции за преведувачите ?


More information about the Ossm-members mailing list