[Ossm-members] fyi: mozilla.blog.com.mk

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jul 26 13:55:55 UTC 2007


http://wiki.lugola.net/Упатсво:Што_е_дискусиона_група_и_како_да_се_претплатите_со_Mozilla_Thunderbird 

Го почнав ова за да го додадеме како референца на блог. Некој ако сака да го 
досреди у разубави.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list