[Ossm-members] fyi: mozilla.blog.com.mk

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 24 16:26:21 UTC 2007


> > Туку, што ќе правиме сега со http://mozilla.softver.org.mk/ ??
>
> Некој не се искоординирал со некого?

Не. Ќе ни се најде за нешто друго тоа url.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list