[Ossm-members] Проблеми и потреби на мк тимови за локализација на слободен софтвер

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Jul 31 00:55:44 UTC 2007


> Неееее!!!! Ќе го гледаме ова на секоја порака до 10ти август?!
>
> За тие што допрва ќе одат на одмор и што ќе оставате ваква порака Ве
> молам или направете да не стига на листата или напуштете ја листата
> додека не се вратите... :) нешто чаре мора :D

му исклучив на Љупчо да не прима пораки од листа...

Некои mail сервери се паметни па vacation пораката ја праќаат само на по една 
email адреса .. што е и логично. 
-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list