[Ossm-members] Одржувач на Преводот за Гимп

Marko mark0d0da at gmail.com
Tue Jul 31 16:17:18 UTC 2007


Здраво, повеќето ме знаете од ирц и од СЗ ама до сеа не сум пишал на листа, па 
нешо ако не ваља со пораката не ме убивајте :))

Сакам да го одржувам преводот на гимп, само незнам од кај да најдам материјали 
за преведување и кај да достатувам готови преводи?More information about the Ossm-members mailing list