[Ossm-members] Rescue на податоци со Knoppix

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Jun 1 12:54:03 UTC 2007


On Friday 01 June 2007 14:45:18 Дамјан Георгиевски wrote:
> iocharset ваљда трева да е utf8 ... пошто шансите се дека живата
> дистрибуција работи во некое utf-8 locale

тоа е за ntfs партицијата, која е cp1251 99%

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list