[Ossm-members] Локализиран софтвер на македонски и активни проекти со координатори

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Jun 1 17:12:42 UTC 2007


Igor Stamatovski напиша:

> Ако не сакате на нишка на поштенскава листа испратете на
> igor at slobodensoftver.org.mk.

Стама, Стама, Стама фак ме изненади непријатно. :(

http://www.commoncraft.com/video-wikis-plain-english
(Wikis in Plain English)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list