[Ossm-members] Whitepaper дополнување

Igor Donev igor.donev at gmail.com
Fri Jun 1 19:28:41 UTC 2007


> Барам искусни преведувачи да помогнат. Кој сака да се пријави нека пише > тука или нека ми прати порака

Не сум искусен ама би сакал да помогнам.


More information about the Ossm-members mailing list