[Ossm-members] classmate pc

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat Jun 2 09:56:56 UTC 2007


On Friday 01 June 2007 20:51:57 Новица Наков wrote:
> денес добивме еден classmate на 10тина дена. мора да го вратиме со windows
> на него така што отпаќа било каква инсталација која нема да обезбеди потоа
> да се врати windows-от.

За враќање на Њиндоњсот:
http://www.cpqlinux.com/ddbackup.html

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list