[Ossm-members] classmate pc

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Jun 1 19:44:52 UTC 2007


> денес добивме еден classmate на 10тина дена. мора да го вратиме со windows
> на него така што отпаќа било каква инсталација која нема да обезбеди потоа
> да се врати windows-от.
>
> јас си мислам дека можеби најдобра опција е да се тестира cpc-то со
> бутирање на некоја дистрибуција од usb стапче. ако има некој некоја идеја -
> нека се произнесе.

може најлесно со Slax ? јас ќе го средам на usb стапче


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list