[Ossm-members] Локализиран софтвер на македонски и активни проекти со координатори

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jun 2 19:05:07 UTC 2007


On 6/1/07, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
> Igor Stamatovski напиша:
>
> > Ако не сакате на нишка на поштенскава листа испратете на
> > igor at slobodensoftver.org.mk.
>
> Стама, Стама, Стама фак ме изненади непријатно. :(

my bad. Длабоко се извинувам за користење на pre-web технологија,
сепак сме луѓе, а ова очигледно беше мојот момент на слабост :)

Сега има и вики страница....
http://wiki.lugola.net/L10n_mk

Туку, друго ми беше линкот
http://dotsub.com/films/wikisinplainenglish/index.php?autostart=true&language_setting=mk_712

Еве како функционира заедница, глаш дека можеш да направиш нешто, друг
што го нема направено и едноставно го правиш.-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list