[Ossm-members] classmate pc

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 1 18:51:57 UTC 2007


денес добивме еден classmate на 10тина дена. мора да го вратиме со windows на 
него така што отпаќа било каква инсталација која нема да обезбеди потоа да се 
врати windows-от.

јас си мислам дека можеби најдобра опција е да се тестира cpc-то со бутирање 
на некоја дистрибуција од usb стапче. ако има некој некоја идеја - нека се 
произнесе.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list