[Ossm-members] Отсега и на Македонски

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Jun 3 10:40:38 UTC 2007


Ilija Iliev напиша:

> http://dotsub.com/films/wikisinplainenglish/

Одлично!
http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Viki_na_ednostaven_makedonski_jazik_video/

Инаку, печатна грешка имаш на „Постои подобар начин. Со **користиње**
Веб страна наречена Вики“. (3:15)

Евентуално немора баш имејл туку е-пошта, но тоа си е твоја одлука. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list