[Ossm-members] Отсега и на Македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jun 3 11:10:00 UTC 2007


> Евентуално немора баш имејл туку е-пошта, но тоа си е твоја одлука. :)

и има „страна“ а треба „страница“


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list