[Ossm-members] Отсега и на Македонски

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Sun Jun 3 12:06:02 UTC 2007


> и има „страна" а треба „страница"

исправено во целиот превод.

А Македонски ќе си остане Македонски бидејќи Правописот наш дозволува
употреба на голема буква за изразување почит

-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 75 82 16 99
tel:    +389 02 3217 450
http://strumjan.blogspot.com


More information about the Ossm-members mailing list