[Ossm-members] Отсега и на Македонски

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Sun Jun 3 13:33:44 UTC 2007


> Мора да земат соодветни намирници бидејќи одат на кампување. :)

Дозволена е и адаптација нели?

Инаку секој може да се зачлени и да го корегира преводот што, во духот
на целата приказна за Вики, е поефектно отколку да се допишуваме :)


-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 75 82 16 99
tel:    +389 02 3217 450
http://strumjan.blogspot.com


More information about the Ossm-members mailing list