[Ossm-members] Отсега и на Македонски

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Jun 3 15:09:18 UTC 2007


On Saturday 02 June 2007 20:45:26 Ilija Iliev wrote:
> http://dotsub.com/films/wikisinplainenglish/

Секоја чест и фала за можноста да се види клипов со македонски превод и кога 
веќе локализираш може да се вклучиш во локализација на Упатства за Вики за 
слободен софтвер. ;) Ќе биде многу корисно.

Поздрав-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list