[Ossm-members] a kingdom, a kingdom for a donkey...

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 4 05:15:12 UTC 2007


Новица Наков напиша: 

> правило: како грешки не се сметаат пријави што сугерираат промена на некој
> збор низ целиот превод. значи бараме грекши и бараме преводи кои не се
> доволно јасни или кои се пресложени (лошо) и кои можат да бидат
> поедноставни (добро).

хм, да не испадне не кажано, се бараат грешки во firefox, thunderbird и 
sunbird. дупликати кои веќе се пријавени/поправени не се признаваат. :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list