[Ossm-members] a kingdom, a kingdom for a donkey...

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Jun 4 16:31:36 UTC 2007


On Monday 04 June 2007 07:08:35 Новица Наков wrote:
> ...или маичка за bug-ови... :)

еве ја маичката
http://www.softver.org.mk/damjan-files/jas-i-firefox-maica.jpg

> имаме 2-3 mozilla firefox маички за давање. се договоривме со дамјан тие да
> им припаднат на оние кои ќе пријават највеќе грешки на flyspray. ловот
> почнува денес, минимумот е 20 грешки.

значи 20 bug-ови вкупно од *било* која од трите Mozilla апликации (Firefox, 
Thunderbird и Sunbird).


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list