[Ossm-members] a kingdom, a kingdom for a donkey...

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 4 15:54:11 UTC 2007


> 20 вкупно грешки од сите три апликации или по 20 од секоја одделно?

Минимумот е 20 од сите заедно.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list