[Ossm-members] a kingdom, a kingdom for a donkey...

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Jun 4 21:16:26 UTC 2007


On 6/4/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> Новица Наков напиша:
>
> > правило: како грешки не се сметаат пријави што сугерираат промена на
> некој
> > збор низ целиот превод. значи бараме грекши и бараме преводи кои не се
> > доволно јасни или кои се пресложени (лошо) и кои можат да бидат
> > поедноставни (добро).
>
> хм, да не испадне не кажано, се бараат грешки во firefox, thunderbird и
> sunbird. дупликати кои веќе се пријавени/поправени не се признаваат. :)
>
> --
> Новица


Само да прашам...
Ова за thunderbird 2 се однесува така?
Пошто веќе имам неколку грешки ама немам постојан интернет :) инаку ќе има
од мене у старт 7 грешки :)

Поздрав, Зоки.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070604/7b50307f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list