[Ossm-members] a kingdom, a kingdom for a donkey...

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Mon Jun 4 14:54:04 UTC 2007


На пон, 2007-06-04 во 07:08 +0200, Новица Наков напиша:
> ...ќе пријават највеќе грешки на flyspray. ловот почнува 
> денес, минимумот е 20 грешки. 

20 вкупно грешки од сите три апликации или по 20 од секоја одделно?
More information about the Ossm-members mailing list