[Ossm-members] временска ретроспектива за слободен софтвер во РМ

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 6 13:54:06 UTC 2007


Кренав една вики страница:

http://wiki.lugola.net/wiki/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија

Кој има информации од минатото може да пополнува. :)-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list