[Ossm-members] временска ретроспектива за слободен софтвер во РМ

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Jun 6 13:57:26 UTC 2007


On Wednesday 06 June 2007 15:54:06 Новица Наков wrote:
> Кренав една вики страница:
>
> http://wiki.lugola.net/wiki/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Републик
>а_Македонија
>
> Кој има информации од минатото може да пополнува. :)

http://wiki.lugola.net/Категорија:Датуми

Се плашам ако почнеме да наборјуваме за Лугола ќе поплавиме све :))

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list