[Ossm-members] Предлог

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Jun 6 16:33:52 UTC 2007


On Wednesday 06 June 2007 18:22:29 Новица Наков wrote:
> направете вики страница: што мислам дека не чини и што сум подготвен да
> направам за тоа да се поправи?

И ставете ја во категорија: Привремено. 


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list