[Ossm-members] Предлог

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 6 16:22:29 UTC 2007


пак зборувавме на темиве со гемиџи на irc. уште еднаш предлагам да се 
произнесат сите што мислат нешто.

направете вики страница: што мислам дека не чини и што сум подготвен да 
направам за тоа да се поправи?

ајде.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list