[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jun 6 18:50:40 UTC 2007


На сре, 2007-06-06 во 20:44 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> а тоа softver.org.mk ... чив е хостингот/доменот ?

Што е сеа, ќе правиме паралелни проекти за сите работи од TODO листава?

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листа - Убаво пишува за
softver.org.mk, идејата е стара 100 години, ете реализирајте ја.
-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list