[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Jun 6 18:44:13 UTC 2007


On Wednesday 06 June 2007 20:40:03 Новица Наков wrote:
> Тоа е она што треба да се направи на softver.org.mk. Затоа и требаше да се
> инсталира  trac/gforge/something.

знам дека требаше, и со оглед на тоа што засега се малку развивачи/програми 
може да се направи тоа и без tracker..а? Или така би се изгубила поентата...

а тоа softver.org.mk ... чив е хостингот/доменот ?

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list