[Ossm-members] временска ретроспектива за слободен софтвер во РМ

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 7 12:33:58 UTC 2007


луѓе, ај додајте инфо: кога е лансиран кајмакот, планета, линукс.нет.мк

кога е направено мк локалето и сл.

кога е почнат мкде, или гном...

само ве молам следете го форматирањето


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list