[Ossm-members] временска ретроспектива за слободен софтвер во РМ

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 8 15:12:55 UTC 2007


вака кога ќе се види списокот многу работи сме направиле изминативе години :)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list