[Ossm-members] Приказната за Марија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Jun 7 19:40:10 UTC 2007


On 6/7/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Абе се сеќава некој (или може да најде) кога беше направено „Слободата и >Ти" за да го ставиме на вики?

ohhhh the good old days :)

Слободата и ти беше направено за Инфоком 2003 кога ги држевме
презентациите и делевме ЦДа со OpenOffice.org 1.0 преведен на
македонски.

Вестите за настанот на нашите интернет страници можете да ги најдете на:
http://www.slobodensoftver.org.mk/index.php?s=novosti&od=43&id=4&povekje=da
http://www.linux.net.mk/node/696

Повеќе за екипата ООо 1.о првоборци можете да прочитате на:
http://www.slobodensoftver.org.mk/ooo/?d=zaslugi

Пред тој инфоком беа направени и првите маички во режија на ОССМ.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list