[Ossm-members] Приказната за Марија

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Jun 7 21:57:40 UTC 2007


On Thursday 07 June 2007 21:09:00 Stojance Dimitrovski wrote:
> Има еден сличен ваков текст кај Маки на блог

Ама ти го немаш читано Слободата и ти очигледно :)

Реков, по примерот на таа приказна е 

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list