[Ossm-members] Слободата и Ти

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Jun 7 19:56:54 UTC 2007


On 6/7/07, Kiril Dimeski <dkire at taratur.com> wrote:
> Па јас го имам текстот од Слободата и Ти.
> Еве се нафаќам да го напишам на вики.

Му го пратив текстот на Кире во PDF формат за да не се мачи ;)

Малку ме изненади што го немаме овој историски документ негде
на веб (или барем јас неможев да го најдам)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list