[Ossm-members] Слободата и Ти

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 7 21:21:45 UTC 2007


Kiril Dimeski напиша: 

> Еве се нафаќам да го напишам на вики.


хеј абе јас сигурно ги имам некаде оригиналите... не мора од пдф да се вадат 
работи :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list