[Ossm-members] Босна Босна

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Sun Jun 10 14:35:44 UTC 2007


сакам и овде да видам вакво нешто
http://linux.org.ba/index.php?c=dc&language=bs

Лично сум спремен да платам по цени слични на нивните, отприлике 50ден 
за цд 100ден за двд

На нив да и нарачам ќе треба поштарина, време, нетрпение
Имам старт адсл со цена 0.3ден/МБ и тоа ми е скапо, посебно за двд.а 
симнување.

Значи, давам 50ден за цд и 100ден за двд.
More information about the Ossm-members mailing list