[Ossm-members] Босна Босна

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Sun Jun 10 15:39:01 UTC 2007


На нед, 2007-06-10 во 16:35 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
> сакам и овде да видам вакво нешто
> http://linux.org.ba/index.php?c=dc&language=bs

Еве што има кај нас:
http://wiki.lugola.net/Дистрибуции_со_кои_располага_Лугола, а во Скопје
верувам дека можеш да добиеш дистрибуција од било кој од заедницата.

Јован
More information about the Ossm-members mailing list