[Ossm-members] Босна Босна

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jun 10 22:58:08 UTC 2007


On 6/10/07, Aleksandar Josifoski <josifoski at gmail.com> wrote:
> Aleksandar Balalovski напиша:
> > On Sunday 10 June 2007 16:35:44 Aleksandar Josifoski wrote:
> >
> >> Значи, давам 50ден за цд и 100ден за двд.
> >>
> >
> > Мислам дека Вторник на Сподели Кино може да се среди тоа. Која дистрибуција ја
> > сакаш? Ако ја нема некој од Ск ќе донесам од Битола бидејќи и јас ќе сум
> > таму.
> >
> > Поздрав
> >
> ај има време до вторник ќе напишам пак порака кои линукси да ги донесеш
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Па нема баш време пошто мислам дека Гемиџи доаѓа во понеделник. а тоа
е денес така што пиши веднаш што ти треба, или он ќе ти донесе што
има.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list