[Ossm-members] Босна Босна

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Sun Jun 10 18:43:36 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:
> On Sunday 10 June 2007 16:35:44 Aleksandar Josifoski wrote:
>   
>> Значи, давам 50ден за цд и 100ден за двд.
>>     
>
> Мислам дека Вторник на Сподели Кино може да се среди тоа. Која дистрибуција ја 
> сакаш? Ако ја нема некој од Ск ќе донесам од Битола бидејќи и јас ќе сум 
> таму.
>
> Поздрав
>   
ај има време до вторник ќе напишам пак порака кои линукси да ги донесешMore information about the Ossm-members mailing list