[Ossm-members] интелектуална сопственост на сител

Vanco Nastov vanini at mt.net.mk
Wed Jun 13 00:25:02 UTC 2007


Никој не е поарен, само гледаат да пополнат емисија и
да изгледа целиот прилог елоквентно :)
Инаку врска немаат. Ама тоа не ме засега. Битно е дека во
контекс на пиратрија ставаат слободен софтвер на ТВ.
Да сме у САД, ги тужам за 5мин. Ама ова е МКД.
Не оти и судиите ќе можат да разграничат !

Да се фер, би ја исправиле грешката или барем би надоместиле со мал
прилог за слободен софтвер.Арно ама нашиве новинари не знаат да напишат
за добра или напредна работа, само за црни работи пишуваат.

Аман, доста !

Goce Mitevski напиша:
>> кој сака може да го прати. да им го наполниме сандачето.
>>     
>
> Пратено :) (по Новица)
>
> Значи „новинариве" од Сител отсекогаш биле такви сељачишта да немам
> зборови да ги опишам. Не дека другите се поарни, ама овие ептен си го
> бараат... Животот е таков каков што нивните очи го гледаат, нема
> алтернативи, нема подобро... Се прашувам само кој ли студент го
> подготвил прилогот за „ценетата" емисија и што ли му била крајната
> цел. Обично така најмуваат деца да тресат што им дојде... Баш ми е
> криво што не ја гледав емисијата... реприза кога?
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>   
More information about the Ossm-members mailing list