[Ossm-members] интелектуална сопственост на сител

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Jun 11 22:49:26 UTC 2007


On 6/12/07, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
> Значи „новинариве" од Сител отсекогаш биле такви сељачишта да немам
> зборови да ги опишам.

Епа да, тешко е да се најдат зборови, немаме толку негативни суперлативи :D

btw: во претходната порака заборавив да напишам дека тие што не ја гледале
емисијата, репризата е во среда 13.06 во 11:48 часот
(http://sitel.com.mk/programa.asp?d=3)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list