[Ossm-members] Classmate на МТВ1

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Jun 13 20:26:49 UTC 2007


Здраво на сите

Во вторникот во просториите на Точка беше снимен мал прилог за ClassmatePC и 
функционирањето на истиот под ГНУ/Линукс.
Прилогот ќе може да го гледате во петок, 15.06.2007 на првата програма на 
Македонската телевизија, во емисијата „Добро утро Македонијо“.
Кој може нека го сними.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list