[Ossm-members] Classmate на МТВ1

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Jun 13 20:53:58 UTC 2007


On 6/13/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:

> Во вторникот во просториите на Точка беше снимен мал прилог за ClassmatePC и
> функционирањето на истиот под ГНУ/Линукс.
> Прилогот ќе може да го гледате во петок, 15.06.2007 на првата програма на
> Македонската телевизија, во емисијата „Добро утро Македонијо".
> Кој може нека го сними.

Струмјан нека го сними и нека го аплоудува на јутуб?

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list