[Ossm-members] Classmate на МТВ1

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Jun 14 00:35:27 UTC 2007


On Wednesday 13 June 2007 22:53:58 Georgi Stanojevski wrote:
> On 6/13/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
> > Во вторникот во просториите на Точка беше снимен мал прилог за
> > ClassmatePC и функционирањето на истиот под ГНУ/Линукс.
> > Прилогот ќе може да го гледате во петок, 15.06.2007 на првата програма на
> > Македонската телевизија, во емисијата „Добро утро Македонијо".
> > Кој може нека го сними.
>
> Струмјан нека го сними и нека го аплоудува на јутуб?

За снимање, нека го сними. За на Јутуб, не знам какви се авторските права?

Поздрав Боби

Р.Ѕ. (аплоудува?)More information about the Ossm-members mailing list