[Ossm-members] Classmate на МТВ1

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Jun 14 00:52:24 UTC 2007


On Thursday 14 June 2007 02:45:05 Jovan Naumovski wrote:
> На чет, 2007-06-14 во 02:35 +0200, Bozidar Proevski напиша:
> > Р.Ѕ. (аплоудува?)
>
> Качува, не? Баш сега преведувам нешто и имаше upload...

http://wiki.lugola.net/Речник_на_термини

Качува баш и не е најсреќен термин, ама ако некој има подобар...


Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list