[Ossm-members] Classmate на МТВ1

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Jun 14 06:03:37 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша:
> On Thursday 14 June 2007 02:45:05 Jovan Naumovski wrote:
>> На чет, 2007-06-14 во 02:35 +0200, Bozidar Proevski напиша:
>>> Р.Ѕ. (аплоудува?)
>> Качува, не? Баш сега преведувам нешто и имаше upload...
> 
> http://wiki.lugola.net/Речник_на_термини
> 
> Качува баш и не е најсреќен термин, ама ако некој има подобар...
> 
Upload = Испраќа, Download = ПреземаMore information about the Ossm-members mailing list